Logotype

  E-post: info@ksrr.se

  Kundservice 020-40 43 00

    Dela på Facebook

  Följ oss på Instagram

Hushåll

E-faktura

Om du betalar dina fakturor i internetbanken kan du välja e-faktura från KSRR. Det är ett bekvämt och enkelt sätt att betala dina fakturor på. Dessutom är det kostnadsfritt och skonar miljön!

E-faktura är en digital faktura som du får direkt till din internetbank. Du kan fram fakturan på skärmen i din dator eller smarttelefon. När du ska betala är alla uppgifter ifyllda i förväg och det enda du behöver göra är att godkänna fakturan.

E-fakturan är något enklare i utförandet än en vanlig pappersfaktura. Du har alltid möjlighet att se en komplett fakturaspecifikation genom att logga in på kundsidorna. Där har du bra överblick och full kontroll på dina energiutgifter.

Hur får jag e-faktura?

Du anmäler dig enkelt för e-faktura direkt i din internetbank. Alla banker erbjuder detta betalningssätt.

Efter att du gjort din anmälan skickas en anmälningsfil från din bank till KSRR. När allt är klart får du nästa faktura i internetbanken istället för i brevlådan. Tänk på att det måste vara samma person som är kund hos både internetbanken och hos KSRR.

Anmäl e-faktura hos din bank

Här är länkar till några av de vanligaste bankerna

Handelsbanken
Swedbank
Nordea
SEB
Skandiabanken
Länsförsäkringar Bank
ICA-Banken
Danske Bank

Frågor om e-faktura

Har du frågor om e-faktura kontaktar du i första hand din bank. Du som redan har anslutit dig till e-faktura och har frågor är välkommen att kontakta vår kundservice på info@ksrr.se eller 020-40 43 00.

Ksrr använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Jag godkänner