Logotype

  E-post: info@ksrr.se

  Kundservice 020-40 43 00

    Dela på Facebook

  Följ oss på Instagram

Hushåll

Självservice-ÅVC

Självservice-ÅVC är en obemannad återvinningscentral som är till för privathushåll inom KSRR. Företag hänvisas till Storskogen, eller någon annan av KSRR:s bemannade återviningscentraler.

Efter en kortare utbildning om källsortering registreras man som användare och kan använda sitt körkort som nyckel till grinden. När man drar körkortet registreras besöket i en databas. Du är välkommen hur många gånger som helst och registreringen behövs för att vi ska få statistik. 

Anmäl dig för utbildning via https://ksrr.gkey.se/. Välj mellan utbildning på plats eller webutbildning. Anmäler du dig till utbildning på plats blir du kallad via ett SMS-meddelande till utbildningen som tar knappt en timma. Direkt efter genomförd utbildning har man tillgång till Självservice ÅVC.

Tillträdet till Självservice ÅVC är giltig i fem år från det att du har genomgått utbildning. Det sker även en årlig uppdatering av de som registrerat sig till Självservice ÅVC – det betyder bland annat att om du flyttar från KSRR:s medlemskommuner så kommer du automatiskt att plockas bort ur systemet.

Information om vad som kan lämnas på våra ÅVC:er finns under respektive flikar.

Öppettider:
Dagligen 08.00 - 20.00

Om olyckan är framme:
Brandsläckare och första förband finns på platsen.

Vid ett eventuellt strömavbrott går det att lämna anläggningen via gånggrinden. För att få ut bilen ringer man det jourtelefonnumret som finns angivet på platsen.

Ksrr använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Jag godkänner