Logotype

  E-post: info@ksrr.se

  Kundservice 020-40 43 00

    Dela på Facebook

  Följ oss på Instagram

Hushåll

Självservice-ÅVC

Självservice-ÅVC är en obemannad återvinningscentral som är till för privathushåll inom KSRR. Företag hänvisas till någon av KSRR:s bemannade återvinningscentraler.

Efter en kortare utbildning om källsortering registreras man som användare och kan använda sitt körkort som nyckel till grinden. När man drar körkortet registreras besöket i en databas. Du är välkommen hur många gånger som helst och registreringen behövs för att vi ska få statistik. 

Anmäl dig för utbildning via https://ksrr.gkey.se/. Välj mellan utbildning på plats eller webutbildning. Anmäler du dig till utbildning på plats blir du kallad via ett SMS-meddelande till utbildningen som tar knappt en timma. Direkt efter genomförd utbildning har man tillgång till Självservice ÅVC.

Tillträdet till Självservice ÅVC är giltig i fem år från det att du har genomgått utbildning. Det sker även en årlig uppdatering av de som registrerat sig till Självservice ÅVC – det betyder bland annat att om du flyttar från KSRR:s medlemskommuner så kommer du automatiskt att plockas bort ur systemet.

Information om vad som kan lämnas på våra ÅVC:er finns under respektive flikar.

Öppettider:
Dagligen 08.00 - 20.00

Om olyckan är framme:
Brandsläckare och första förband finns på platsen.

Vid ett eventuellt strömavbrott går det att lämna anläggningen via gånggrinden.

Ksrr använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Jag godkänner