Logotype

    Dela på Facebook

  Kundservice 020-40 43 00

Hushåll

Självservice ÅVC Figeholm

Nu är det lättare att sortera och lämna sitt grovavfall i Figeholm. Självservice ÅVC är en obemannad återvinningscentral som är till för privathushåll inom KSRR. Företag hänvisas till Storskogen.

Efter genomförd utbildning registreras man som användare och kan använda sitt körkort som nyckel till grinden. När man drar körkortet registreras besöket i en databas. Du är välkommen hur många gånger som helst och registreringen behövs för att systemet ska fungera och för att vi ska få statistik. 

Anmäl dig för utbildning via https://ksrr.gkey.se/. Välj mellan utbildning på plats eller webutbildning. Anmäler du dig till utbildning på plats blir du kallad via ett SMS-meddelande till utbildningen som tar knappt en timma. Direkt efter genomförd utbildning har man tillgång till Självservice ÅVC.

Tillträdet till Självservice ÅVC är giltig i fem år från det att du har genomgått utbildning. Det sker även en årlig uppdatering av de som registrerat sig till Självservice ÅVC – det betyder bland annat att om du flyttar från KSRR:s medlemskommuner så kommer du automatiskt att plockas bort ur systemet.

Öppettider:

Dagligen 08.00 - 20.00
Lämning av kemikalier och bilbatterier kan endast ske på någon av KSRR:s bemannade återvinningscentraler.

Om olyckan är framme:

Brandsläckare och första förband finns på platsen.

Vid ett eventuellt strömavbrott går det att lämna anläggningen via gånggrinden. För att få ut bilen ringer man jourtelefon som finns angivet på platsen.

Automat:ee