Logotype

  E-post: info@ksrr.se

  Kundservice 020-40 43 00

    Dela på Facebook

  Följ oss på Instagram

Hushåll

Figeholm - självservice

Självservice-ÅVC är en obemannad återvinningscentral som är tillgänglig privathushåll inom KSRR: medlemskommuner. Företag hänvisas till Storskogen.

Efter en  kortare utbildning om källsortering registreras man som användare och kan använda sitt körkort som nyckel till grinden. När man drar körkortet registreras besöket i en databas.

Du är välkommen hur många gånger som helst och registreringen behövs för att systemet ska fungera och för att vi ska få statistik. 

Anmäl dig för utbildning via https://ksrr.gkey.se/. Välj mellan utbildning på plats eller webutbildning. Anmäler du dig till utbildning på plats blir du kallad via ett SMS-meddelande till utbildningen som tar knappt en timma. Direkt efter genomförd utbildning har man tillgång till Självservice ÅVC.

Tillträdet till Självservice ÅVC är giltig i fem år från det att du har genomgått utbildning.

Det sker även en årlig uppdatering av de som registrerat sig till Självservice ÅVC – det betyder bland annat att om du flyttar från KSRR:s medlemskommuner så kommer du automatiskt att plockas bort ur systemet.

Öppettider:
Dagligen 08.00 - 20.00

Lämning av kemikalier och bilbatterier tas endast emot enligt särskilt insamlingsschema, eller lämnas på någon av KSRR:s övriga återvinningscentraler.

Om olyckan är framme:
Brandsläckare och första förband finns på platsen.

Vid ett eventuellt strömavbrott går det att lämna anläggningen via gånggrinden. För att få ut bilen ringer man det jourtelefonnumret som finns angivet på platsen.

Adress

Öppettider (v 46)

Måndag: 08:00-20:00

Tisdag: 08:00-20:00

Onsdag: 08:00-20:00

Torsdag: 08:00-20:00

Fredag: 08:00-20:00

Lördag: 08:00-20:00

Söndag: 08:00-20:00

Ksrr använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Jag godkänner