Logotype

    Dela på Facebook

  Kundservice 020-40 43 00

KSRR

Chef verksamhetsstöd

Kalmarsundsregionens Renhållare rekryterar en nyckelbefattning och söker nu en modern ledare som kan hoppa på det redan rullande tåget in i framtiden.

VI ERBJUDER
Det här är jobbet för dig som älskar att arbeta med ledarskap och digitalisering i en modern organisation där utveckling, miljö och värderingar står högst upp på agendan!

KSRR arbetar värdestyrt och LEAN-influerat, och har samlats runt några kommunicerade begrepp; ”Ett KSRR” samt ”Rätt från mig”.

Organisationen är platt med korta beslutsvägar och direkt dialog. Vi arbetar och stortrivs i våra nyproducerade och aktivitetsbaserade lokaler vid Moskogen i Kalmar.

OM OSS
Avfalls- och renhållningsområdet är dynamiskt. Nya miljökrav och samhälleliga krav inspirerar oss att hitta nya lösningar för avfallshanteringen.

Det gäller såväl metoder och tekniker för att sortera och behandla avfallet som former för att organisera arbetet.

KSRR är idag en organisation som ligger i framkant inom branschen. Vi arbetar utifrån flöden och processer vilket ger oss en snabbhet i utvecklingsarbetet.

Ledningsgruppens roll är att med stort engagemang visa vägen in i framtiden. Vi är redan idag en digital arbetsplats men strävar efter att öka digitalisering ytterligare. Där kommer chef verksamhetsstöd att ha en central betydelse. 

ROLL OCH UPPGIFTER
Din roll blir att ansvara för avdelningens personal, verksamhet och ekonomi, och att vara en aktiv deltagare i förbundets ledningsgrupp.

Avdelningen hanterar frågon inom verksamhetsutveckling, miljötillstånd, myndighetsutövning, avfallsrådgivning, fastigheter, IT, kommunikation och kundservice och består av 10 medarbetare.

Medarbetarna fungerar som internkonsulter och arbetar i hög grad självständigt och uppdragsstyrt.

Att leda och koordinera avdelningens arbete blir en av dina enskilt viktigaste uppgifter. En annan att bidra till att KSRR ständigt ligger i framkant vad gäller IT-systemstöd.

Du har ett nära samarbete med chefer, medarbetare och politiker inom förbundet samt med företrädare från medlemskommuner, underleverantörer och samarbetspartners.

VI SÖKER
Vi letar efter dig som har mångårig erfarenhet av ledarskap med personal- och resultatansvar. Erfarenheten inkluderar ledning av chefer eller specialister samt processtyrt förbättringsarbete.

Du har ett stort intresse för IT-systemstöd och digitaliseringens möjligheter, faktisk kunskap och erfarenhet är meriterande. Det är ett plus i kanten om du har erfarenhet av arbete i en liknande roll/funktion samt av LEAN-influerat arbetssätt.

Det allra viktigaste är vem du är som person. Du vill arbeta utifrån ett helhetsperspektiv i en mål- och värdestyrd verksamhet.

Du är nyfiken, möjlighetsorienterad och har en strategisk kompetens som uttrycks genom ett engagerat ledningsgruppsarbete. Du kommunicerar tydligt och har en coachande ledarstil.

Du uppskattar ledarskapet med alla dess ingredienser och har en vilja och vana att arbeta genom dina medarbetare. Rollen kräver ett gott ekonomiskt sinne och en administrativ ådra.

INTRESSERAD?
Ansök här >>

Välkommen att kontakta Per Dahlgren vid PD Rekrytering & Konsult AB, som vi samarbetar med i den här rekryteringen, tel. 0708-521 577.
Ansök/visa ditt intresse för tjänsten senast den 26 oktober.

Automat:ee