Logotype

  E-post: info@ksrr.se

  Kundservice 020-40 43 00

    Dela på Facebook

    Följ oss på Youtube

    Följ oss på LinkedIn

  Följ oss på Instagram

Utfyllnad

Jobba hos oss

KSRR har ett 80-tal anställda. Av dessa arbetar de flesta som chaufförer eller på någon av våra återvinningscentraler. Verksamhetsstödet utgörs av av ett 20-tal personer som bland annat arbetar med ekonomi, kundservice och verksamhetsutveckling. Våra kontor är aktivitetsbaserade så det är en förutsättning att du trivs att arbeta digitalt i en sådan miljö. 

Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i en dynamisk och framgångsrik organisation med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Tillsammans tar vi hand om avfallet som uppstår i alla hushåll hos de 138 000 invånarna i våra fem medlemskommuner Kalmar, Oskarshamn, Torsås, Nybro och Mörbylånga.

Huvudsätet finns i Moskogen, strax väster om Kalmar. Våra kontor är aktivitetsbaserade, vilket gör det enkelt att arbeta från olika platser.

Inom KSRR arbetar vi enligt principen "Rätt från mig". Det innebär att varje medarbetare ständigt bidrar till att förbättra vår verksamhet; genom att göra rätt från sig och ständigt ser utvecklingsmöjligheter i våra processer.

Vi vill att du delar vår värdegrund ”Ett KSRR” och ”Rätt från mig” då det är grunden för vårt arbete med ständiga förbättringar. Vi är övertygade om att vi kan förbättra avfallshanteringen genom att alla medarbetare gör rätt från sig och ständigt ser utvecklingsmöjligheter i våra processer.

Spontanansökningar skickas till vår samarbetspartner One Partner Group

Ksrr använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Jag godkänner